Zwarte Tunturi Balanstrainer pro met handvatten - Balanskussen met resistance band set - Balansbal incl. meegeleverde voetpomp - Incl. gratis fitness app

73,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Tunturi Balanstrainer pro met handvatten - Balanskussen met resistance band set - Balansbal incl. meegeleverde voetpomp - Incl. gratis fitness app

Tunturi Pro Balance Trainer
Train je dynamische balans, je lichaamsbewustzijn én je coördinatie met deze Pro Balance Trainer van Tunturi. Je zet alle spiergroepen aan het werk. Je oefent je buik, rug, armen, schouders en benen. Met de twee tubes met handvaten doe je bovendien resistance band oefeningen.

De voordelen van de Tunturi Balance Pods per paar
✓ Verbetert dynamische balans, lichaamsbewustzijn en coördinatie
✓ Aan beide zijden bruikbaar
✓ Ook resistance band oefeningen mogelijk
✓ PRO versie

Beide zijden
Met de platte kant naar beneden focus je specifiek op je evenwicht tijdens een work-out. Als je de bolle kant naar beneden legt, maak je je opdrukoefeningen een heel stuk uitdagender. Kortom, met de pro balance trainer doe je een hele reeks verschillende oefeningen.

Gebruiksgemak
Deze trainingspartner neem je makkelijk overal mee naartoe. Je gebruikt hem in de sportschool, maar ook thuis is hij een leuke partner bij je training.

Werk aan je balans en lichaamscoördinatie. Bestel deze Pro Balance Trainer en ga aan de slag!

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen: L: 60 cm B: 60 cm H: 22 cm
• Doorsnee: 60 cm
• Kleur: zwart
• Afmetingen tubes en handles: 90 cm
• Voor thuis en in de sportschool

Materiaal:
ABS,  Kunststof
Voorraad: