Zwarte DELL 482-BBBN Desk stand CPU holder Zwart CPU-houder

48,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte DELL 482-BBBN Desk stand CPU holder Zwart CPU-houder

Meer veiligheid met alle rekenkracht
Met de OptiPlex Micro All in One Mount houdt u uw systeem veilig en kunt u gemakkelijk bij alle aansluitingen. Geniet van een gestroomlijnde werkruimte met snelle toegang tot uw OptiPlex Micro systeem terwijl het daadwerkelijke systeem veilig is weggewerkt tijdens het dagelijkse gebruik.

Een opgeruimd bureau
Monteer uw OptiPlex computer achter een flatscreen-beeldscherm voor een opgeruimd bureau met meer werkruimte. Met de OptiPlex Micro All in One Mount kunt u uw desktop helemaal aan uw workflow en organisatorische eisen aanpassen.

De ideale combinatie met OptiPlex Micro systemen
De Dell OptiPlex Micro All in One Mount is speciaal ontworpen en getest voor gebruik met Micro systemen. Uw OptiPlex-systeem laat zich in een handomdraai klaarmaken voor gebruik en beveiligen dankzij het kabelslot (apart verkrijgbaar).

Wat is er inbegrepen?
Dell OptiPlex Micro All-in-One Mount

De Dell OptiPlex Micro All in One Mount is speciaal ontworpen en getest voor gebruik van systemen met OptiPlex Micro. Uw OptiPlex-systeem laat zich in een handomdraai klaarmaken voor gebruik en beveiligen dankzij het kabelslot (apart verkrijgbaar). Hiermee is uw OptiPlex Micro PC veilig en discreet te plaatsen. Monteer uw OptiPlex computer achter een flatscreen-beeldscherm voor een opgeruimd bureau met meer werkruimte. Dankzij de geïntegreerde sleufvergrendeling vormt deze oplossing niet alleen bescherming voor uw computer, maar kunt u ook de behuizing netjes achter het scherm wegwerken. Met al deze functies en nog vele andere geniet u van een gestroomlijnde werkruimte met snelle toegang tot uw OptiPlex Micro systeem terwijl het daadwerkelijke systeem veilig is weggewerkt tijdens het dagelijkse gebruik.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: