3Dconnexion SpaceMouse Compact 3D-muis USB Optisch Zwart, Zilver 2 Toetsen

149,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Norrod


Over 3Dconnexion SpaceMouse Compact 3D-muis USB Optisch Zwart, Zilver 2 Toetsen

SpaceMouse ® Compact
ONTWORPEN VOOR GEAVANCEERDE 3D-NAVIGATIE
De SpaceMouse Compact is ontwikkeld om een ??intuïtieve, moeiteloze en nauwkeurige 3D-navigatie in CAD-toepassingen te bieden die niet kan worden ervaren door het gebruik van een standaard muis en toetsenbord. Het is de ideale tool voor moderne ingenieurs, architecten en ontwerpers om 3D-ontwerpen te bekijken en 3D-ruimtes te verkennen.

Meeslepende navigatie van 3D-ontwerp
De gepatenteerde 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) -sensor van 3Dconnexion is speciaal ontworpen voor het manipuleren van digitale inhoud of cameraposities in de toonaangevende CAD-toepassingen. Duw, trek, draai of kantel eenvoudig de 3DConnexion-controllerdop om uw 3D-tekening intuïtief te pannen, zoomen en draaien. Je andere hand is nu vrij om tegelijkertijd je standaardmuis te gebruiken om je model te selecteren, maken of bewerken.

Compacte voetafdruk
Met zijn iconische, pure ontwerp is de SpaceMouse Compact klein genoeg om op elk bureau te passen, terwijl de geborstelde stalen voet zorgt voor stabiliteit van het apparaat voor nauwkeurige 3D-navigatie.

Makkelijk te gebruiken
Elk van de twee knoppen van de SpaceMouse Compact opent zijn eigen 3Dconnexion-radiaalmenu. Ze bieden directe toegang tot maximaal 8 van uw favoriete toepassingsopdrachten. Met onze software 3DxWare 10 maakt u eenvoudig uw eigen radiale menu's in seconden of kiest u uit handige voorinstellingen.
- EAN: 4260016340880
- Vendorcode: 3DX-700059