Zwarte ASUS TUF Gaming M3 - Muis - ergonomisch - optisch - 7 knoppen - met bekabeling - USB - grijs - voor 15; ROG Strix G15; ROG Zephyrus Duo 15; ROG Zephyrus G14; TUF505; ZenBook 13; 14

21,39
6 Prijzen, De beste prijs bij Paradigit


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL

Over Zwarte ASUS TUF Gaming M3 - Muis - ergonomisch - optisch - 7 knoppen - met bekabeling - USB - grijs - voor 15; ROG Strix G15; ROG Zephyrus Duo 15; ROG Zephyrus G14; TUF505; ZenBook 13; 14

LOOP LICHT, VECHT HARD TUF Gaming M3 is een compacte gaming muis die het comfort, de prestaties en de betrouwbaarheid levert die gamers eisen. Hij is ergonomisch en lichtgewicht voor langdurige campagnes, met een zeer nauwkeurige optische sensor die je een voorsprong geeft in de strijd. Ondersteund door 20-miljoen-klik schakelaars en een speciale coating voor uitzonderlijke duurzaamheid, is de M3 gevalideerd voor zware taken. Het beschikt ook over aanpasbare Aura Sync RGB-verlichting, zodat u kunt domineren in persoonlijke stijl.
ERGONOMISCH & LICHTGEWICHT ONTWERP TUF Gaming M3 heeft een compacte en lichtgewicht form factor die is geoptimaliseerd voor snelle FPS gameplay met behulp van klauw of vingertop grip. Ergonomisch en lichtgewicht, het is comfortabel voor ronde na ronde van het spel, met een geoptimaliseerde vorm die zowel de behandeling en controle verbetert.
GAMING-GRADE OPTISCHE SENSOR Uitgerust met een gaming-grade 200- tot 7.000-dpi optische sensor, eenvoudig aan te passen met vier verschillende DPI-niveaus via ASUS Armoury II, levert de TUF Gaming M3 de nauwkeurigheid, precisie en snelheid die je nodig hebt om te concurreren. En met een 1.000Hz polling rate geniet je van vertragingsvrije respons, voor ultra-soepele game-ervaringen.
ROBUUST EN STERK Van binnen en van buiten is de TUF Gaming M3 gebouwd om jarenlang dienst te doen in de frontlinie. De buitenkant is voorzien van een speciale coating die is versterkt om een batterij van meer dan 10 strenge schuren, wrijving en transpiratie testen te weerstaan. Om je K/D ratio te helpen tijdens hectische gevechten, gebruiken cruciale knoppen tactiele schakelaars die minstens 20 miljoen klikken aankunnen, terwijl de basis voorzien is van verbeterde Teflon voetjes om bewegingen soepel te houden gedurende talloze uren.
AURA SYNC RGB VERLICHTING Aura Sync geeft je de vrijheid om je TUF Gaming M3 te personaliseren met behulp van het hele kleurenspectrum en tal van lichteffecten. De verlichting wordt eenvoudig gesynchroniseerd met het uitgebreide Aura Sync ecosysteem, dus het is een koud kunstje om een echt unieke gaming den te creëren die echt schittert.
ZEVEN TACTIELE & PROGRAMMEERBARE KNOPPEN De TUF Gaming M3 heeft zeven tactiele en programmeerbare knoppen om je lay-out te configureren voor gepersonaliseerd spel. Met twee DPI-schakelaars kun je de gevoeligheid direct aanpassen, terwijl twee strategisch geplaatste knoppen aan de linkerkant en een klikbaar scrollwiel extra besturingsopties bieden.
Armoury II Armoury II is driver-gebaseerde software die uitgebreide bedieningselementen en een intuïtieve UI biedt, zodat je de TUF Gaming M3 gemakkelijk kunt afstellen en op jouw manier kunt spelen. Maak profielen aan, pas kleuren en lichteffecten aan, breng knoppen in kaart, pas prestatie-instellingen aan en nog veel meer. Je kunt zelfs hardwarestatistieken bijhouden tijdens het gamen voor vermakelijke gegevensanalyse.