Zwarte Ergonomische verticale muis - Delux - Anti RSI muis - Draadloze muis

45,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Ergonomische verticale muis - Delux - Anti RSI muis - Draadloze muis

Het ontwerp van deze ergonomische muis is speciaal ontwikkeld om hand-, pols- en armklachten te voorkomen. De verticale muis zorgt voor een natuurlijke houding, zodat de spieren in de pols niet gedraaid zijn. De afneembare polssteun geeft je extra ondersteuning en dwingt je meer om de muis vanuit de arm te bedienen in plaats van de pols.

Je hand en vingers kunnen ontspannen om de muis rusten en de muis laat je zeer comfortabel werken. Met deze muis kun je dus RSI-klachten zoals polsklachten voorkomen of verminderen.

Bij deze ergonomische muis heb je de mogelijkheid om de 'snelheid' van de cursor in te stellen. Ook wel DPI genoemd. De DPI instelling van je muis is een meting van de gevoeligheid van de cursor. Met een hoger DPI heb je minder beweging nodig om te muizen. De DPI is in drie standen in te stellen: 800/1000/1600. Ook heeft de muis een ‘vorige’ en ‘volgende’ knop die eenvoudig met de duim aan te klikken is.

Deze ergonomische muis van Delux is alweer de vijfde generatie en heeft een nieuw design, waarin gebruikersgemak en comfort neutraal staan. De muis is geschikt voor zowel Windows als voor Mac gebruikers. De handleiding is inbegrepen.

✔ Draadloze en erg comfortabele muis
✔ Voorkomt hand, pols en armklachten
✔ DPI instelbaar
✔ Plug and play
✔ Anti RSI muis