Logitech MX Ergo Draadloze trackball Bluetooth, Radiografisch Optisch Zwart 8 Toetsen 380 dpi Ergonomisch, Geïntegreerde trackball, Oplaadbaar

61,98 54,99
7 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Logitech MX Ergo Draadloze trackball Bluetooth, Radiografisch Optisch Zwart 8 Toetsen 380 dpi Ergonomisch, Geïntegreerde trackball, Oplaadbaar

De Logitech MX Ergo Draadloze Trackball Muis is de meest geavanceerde trackball van Logitech. Voor trackball-liefhebbers en gebruikers die op zoek zijn naar alternatieven voor muizen en touchpads is dit de ideale muis. Met de knop voor precisiemodus schakel je onmiddellijk tussen snelle en nauwkeurige tracking. Compatibel met Easy-Switch en FLOW om probleemloos op meerdere computers te werken. Koppel tot 2 computers en schakel gemakkelijk tussen deze apparaten. Kopieer en plak tekst, afbeeldingen en bestanden. Snel oplaadbare batterij die tot 4 maanden meegaat na volledige oplading. Maak verbinding met de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of via Bluetooth.

Let op: De USB-dongle bevindt zich in de verpakking. Trackball Geef jouw spieren rust tijdens het werken, want werken met een trackball muis leidt tot 20% minder spierbelasting dan een gewone muis.

Aangepast Comfort Eindelijk een trackball die volledig bij jou past. Met een uniek, aanpasbaar scharnier kunt je de beste hoek tussen 0° en 20° kiezen voor een natuurlijkere en ergonomische houding van je hand en meer comfort.

Kenmerken Trackball
Met een trackball muis hoef je niet of nauwlijks nog je arm en/of pols te gebruiken met een trackball muis, dit vermindert de kans op RSI.
Oplaadbaar
Zonder problemen voor een lange tijd aan de slag dankzij de oplaadbare batterij, die tot 4 maanden meegaat na volledige oplading.
Unifying USB-ontvanger
Met één kleine Unifying USB-ontvanger koppel je de Logitech M570 aan jouw laptop of desktop voor draadloos gebruik.

Pakketinhoud

  • Logitech MX Ergo
  • Unifying-ontvanger
  • Micro-USB-kabel voor opladen
  • Handleiding
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning