Zwarte Microtouch Muis newtral3 large rechts - draadloos zw | 1 stuk

115,42
De beste prijs bij Office Deals


Merk:
Kleur:
Zwart

Boven de 150 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Microtouch Muis newtral3 large rechts - draadloos zw | 1 stuk

Ergonomische voordelen van de Newtral 2 ergonomische muis. Het belangrijkste voordeel van de Newtral is dat hij voor de hand als een zadel aanvoelt, de vingers ontspannen naar beneden klikken en er geen spanning ontstaat tussen pink en duim. Bij de Newtral neemt de pink en de duim een ontspannen positie in vanwege het Gripless Design. Deze Newtral vermindert pols en onderarm pronatie. De licht gekantelde hoek van 33 graden geeft een meer natuurlijke positie van uw pols en onderarm. Wetenschappelijk onderzoek. De Newtral 2 Gripless professionele computermuis is ontwikkeld na EMG (electromyogram) onderzoeken onder professionele computergebruikers die in meerdere of mindere mate overbelastingsklachten ondervinden (zoals RSI/KANS). Het onderzoek laat zien dat, door de ondersteunende zadelvorm van de muis, de hand in een ontspannen houding komt te liggen en de vingers ontspannen naar beneden klikken, waardoor er aantoonbaar minder spierspanning in de nek, schouders en onderarm wordt ondervonden.

Het ontwerp van de Newtral 2 Gripless muis is ontstaan door o.a. EMG onderzoeken en testen onder professionele computergebruikers. De zadelvorm van deze muis, de bijgeleverde accessoires en de hellingshoek van 33 graden, zorgt voor een verlaagde spierspanning en voorkomt overbelasting doordat de vingers op de klikknoppen rusten en niet opgetild hoeven te worden en de pols recht blijft. Dankzij het Gripless design, nemen de pink en duim automatisch een ontspannen positie in. Recent onderzoek door EMG/Myofeedback specialist Prof. Dr. Erik Peper* laat zien dat er een duidelijk verschil in spierspanning is bij het gebruik van een reguliere platte muis en bij de Newtral 2 Gripless muis. De Newtral belast de nek- en schouderspieren duidelijk minder en de spanning in de hand en vingers neemt sterk af bij gebruik van deze muis.

* Prof. Dr. Erik Peper is psycholoog en EMG specialist, verbonden aan de San Francisco State University en auteur van het boek ‘De Computermens’. Erik Peper is docent aan het Nederlands Paramedisch Instituut en doceert EMG/Biofeedback op het gebied van gezond en veilig beeldschermwerk.

Vermindert pols spanning als gevolg van herhaaldelijke bewegingen: de Ergo-Grip biedt een groot comfort op uw handpalm en de pols, zodat u uw volledige arm kunt verplaatsen in plaats van alleen de beweging uit uw pols te halen. Daarnaast vermindert druk op uw pols: de zachte gel toegepast op de verschillende opzetstukjes vergroot het oppervlakte waardoor het gewicht en daardoor de druk van uw hand en pols vermindert. Vermindert wrijving tussen uw pink en bureaublad: het Ergo-Grip-ontwerp met afneembare richel houdt de onderkant van de pink en palm omhoog vermindert wrijving met uw bureaublad.

U verhoogt de precisie van de aanwijzer met de DPI knop op deze Newtral 2

Goede polshouding (geen belastende op- en zijwaardse krommingen)
Lage spierspanning in onderarmspieren (muis vult hand als een handshoen)
Lage belasting vingers (vinger handen ontspannen naar beneden)
Scrollfunctie
Backward/forward knop bij duim
3 ergonomische Gripless accessoires voor extra comfort van uw hand(palm)
Verkrijgbaar in de maten small/medium en large


Small/Medium of de Large variant? Hoe te meten.

U meet uw maat door een lineaal over uw platte, omgekeerde hand, te leggen en te beginnen met meten bij het eerste polsstreepje tot het einde van de middelvinger. Dat is dan direct de maat in mm en refereert aan de handmaat zoals hieronder vermeld.

Rechtshandig

Small - handmaat tot 172 mm
Medium - handmaat tot 193 mm
Large - handmaat 193 mm en hoger