Perixx PERIMICE-508 Ergonomische muis Kabelgebonden Optisch Ergonomisch, Geïntegreerd scrollwiel Zwart

19,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Perixx PERIMICE-508 Ergonomische muis Kabelgebonden Optisch Ergonomisch, Geïntegreerd scrollwiel Zwart

De Perixx Perimice 508 Ergonomische muis voorkomt en verhelpt RSI klachten door zijn verticale ontwerp. door zijn ontwerp valt de Perixx 508 programmeerbare Ergonomische muis perfect in de handpalm en komen de wijs- en middelvinger precies op de linker- en rechtermuis knop. Deze muis is geschikt voor mensen een lengte van 16 t/m 19 cm (gemeten van pols t/m top middelvinger).

Door zijn verticale vorm neem je automatisch een betere muis houding aan en zorgt er voor dat de spierspanning van hand,vingers en pols verlaagt worden waardoor RSI-klachten verminderen of voorkomen.

De Perixx 508 bedrade anti rsi muis is niet alleen ergonomisch, maar heeft ook de mogelijkheid om vijf (van de zes knoppen) programmeerbare knoppen.

Nou is het technisch gezien met alle muizen mogenlijk om ze een andere functie te geven, maar de Perix 508 heeft speciale software hier voor (zie afbeelding) wat dit stukken makkelijker maakt. Zo kan de muisklik een letter op het toetsenbord simuleren of bijvoorbeeld een toetsenbord combinatie (CTRL + C). Ook is het DPI in te stellen in 800, 1200 of 1600 dpi.

Om deze bovenstaande redenen is dit dan ook een perfecte ergonomische muis voor gamers, ontwerpers, designers of gewoon voor dagelijks kantoor werk.