Zwarte Ergolution - Ergonomische verticale muis

39,95 32,99
De beste prijs bij Podobrace


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis, ook op zondag!
Retour binnen 14 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Ergolution - Ergonomische verticale muis

De Dunimed - Ergonomische verticale muis is één van de beste optische verticale ergonomische muizen van dit moment en kwam als beste uit de test van 11 aanbieders, en heeft ook de beste prijs / kwaliteits verhouding op de markt. Dit is echt het topsegment van de verticale en ergonomische muizen omdat het comfort combineert met een ergonomisch design en de scherpste prijs. De muis is namelijk zo ontworpen dat deze geschikt is voor alle soorten handen en groottes.

Werking ergonomische verticale muis wetenschappelijk bewezen!

De Dunimed - Ergonomische verticale muis is een van de meest vooruitstrevende ergonomische muizen. Onderzoek door EMG/Myofeedback specialisten laat zien dat er een duidelijk verschil in spierspanning is bij het gebruik van een reguliere platte muis en een verticale muis en o.a. RSI klachten werden ook gelijk minder. Al deze unieke eigenschappen zoergen er dan ook voor dat Dunimed muis alom geroemd wordt door specialisten en al jaren met groot succes gebruikt wordt door miljoenen mensen wereldwijd!
De Dunimed Ergonomische verticale muis is speciaal ontworpen in 1maat voor alle soorten handen en groottes. U hoeft dan ook geen maat te selecteren.

Type muis
Ergonomische verticale muis

Compatibiliteit
Mac, Windows

Type driver
Plug and play

Geschktheid
Geschikt voor alle computers en laptops

Hoogte, breedte, lengte muis
8 cm hoog, 7 cm breed, 9 cm lang