LURK® 2-in-1 Ergonomische muismat polssteun set voor Toetsenbord en Muis – Computer & Laptop – Antislip – Gaming - Memory Foam – Zwart

9,99
De beste prijs bij 2dekansje


Merk:
Lurk,   LURK®
Categorieën:
Kleur:
Zwart

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over LURK® 2-in-1 Ergonomische muismat polssteun set voor Toetsenbord en Muis – Computer & Laptop – Antislip – Gaming - Memory Foam – Zwart

Creëer een ergonomische werkplek met de polssteunen van Lurk voor je toetsenbord en muis. Voorkom pijnlijke polsen en armen na een hele dag werken, studeren of gamen op je computer. Deze comfortabele polssteunen bieden de juiste ondersteuning waardoor pijnlijke drukpunten worden verlicht. Nooit meer last van een muisarm na een lange dag werken op je computer!

Memory foam De polssteunen zijn gemaakt van memory foam dat zich vormt naar jouw lichaam. Hierdoor worden je polsen optimaal ondersteunt en kun je de polsen comfortabel laten rusten. Memory foam verliest bovendien zijn schokdempende capaciteit niet, waardoor je vele uren achter elkaar kan genieten van het optimale comfort dat de polssteunen bieden. Dus ook tijdens de werkdagen die maar niet lijken te eindigen kun je rekenen op de ondersteuning van de polssteunen. Ergonomisch design De polssteunen zijn gemaakt van een ademend materiaal; geen klamme polsen dus! Bovendien zijn de steunen voorzien van antislip zodat je ook tijdens een intensief potje gamen geen last hebt van verschuiving. Beide steunen hebben bovendien een ruim ontwerp waardoor je bewegingsvrijheid blijft behouden. Daarnaast zijn de polssteunen lichtgewicht, zodat je ze gemakkelijk mee kan nemen naar kantoor bijvoorbeeld.

Voorkom klachten
Niets zo vervelend als een muisarm na werken, studeren of gamen op je laptop of computer. Vele uren achter de computer zitten in een verkeerde houding kan vervelende klachten opleveren, zoals spierpijn in de schouders en pijn in de polsgewrichten. De polssteunen bieden hiervoor de oplossing. Ze verbeteren je houding waardoor de klachten worden voorkomen, bovendien zorgt de juiste houding voor een productievere werkdag, win-win dus!

Pluspunten ✅ Gemaakt van hoogwaardig memory foam
✅ Duurzaam; behoudt zijn vorm te allen tijde
✅ Antislip en ruim ontwerp
✅ Ergonomisch design
✅ Lichtgewicht; makkelijk mee te nemen
✅ Voorkomt een muisarm Kies voor comfort en voorkom vervelende klachten met de polssteunen van Lurk voor je toetsenbord en muis!

Wat krijg ik? ✔ 1x Polssteun voor toetsenbord
✔ 1x Polssteun voor computermuis Specificaties

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Traagschuim + Lycra
  • Afmetingen polssteun muis: 25.4 x 23.1 x 2.5 cm
  • Afmetingen polssteun toetsenbord: 40.9 x 7.8 x 2.5 cm
Tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze ringlamp set hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

Materiaal:
Imitatieleer,  Leer
Voorraad: