Majextand – Dunste verstelbare Laptopstandaard – Laptopstand – Zilver – 6 posities – Laptopverhoger - MacBook standaard

49,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Majextand – Dunste verstelbare Laptopstandaard – Laptopstand – Zilver – 6 posities – Laptopverhoger - MacBook standaard

Onzichtbaar

Majextand is de dunste laptopstandaard ter wereld. De standaard is nog dunner dan een 5 cent muntstuk en kan daardoor als onzichtbaar worden ervaren. In vergelijking tot andere producten kun je deze standaard dus gerust aan jouw laptop laten zitten, ook als je deze in een hoes opbergt.

Optimaal werken De Majextand is ontworpen om jou het werken op de laptop gemakkelijker te maken. Door de 6 verschillende standen waarmee je de laptop nu kan gebruiken vind je altijd de ideale positie. Het enige wat je hoeft te doen is te trekken aan de laptopverhoger en hij staat!

Premium kwaliteit De Majextand is stijlvol ontworpen en past perfect bij de meeste MacBooks. Ook past de Majextand op andere laptops waarbij de koelroosters zich niet centraal in het midden bevinden. De stand bestaat hoofdzakelijk uit roestvrij staal wat een langere levensduur garandeert. Het gewicht van de laptop is geen probleem aangezien de standaard een gewicht tot 10kg kan dragen.

Eenvoud De Majextand is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Wisselen van laptop? De Majextand kan meerdere malen worden bevestigd. De laptopstandaard wordt geleverd met 2 extra plakstrips, een alcoholische pad voor het bevestigen en rubbers om krassen te voorkomen.

Specificaties:
- Kleur: zilver
- Dikte: 1.7 mm
- Gewicht: 125 g
- Draagkracht: 10 kg
- Materiaal: roestvrij staal, zink legering, polyoxymethyleen
- Geschikt voor: Apple MacBook, laptops met ventilatie buiten centraal onderkant

KENMERKEN:
1. Dunste - slechts 1,7 mm, dunner dan een dollar
2. Handigste - 1 vinger in 1 seconde bediening, eenvoudige installatie en verwijdering
3. Buitengewoon ontwerp, gemaakt door precisietechnologieën
4. Gemakkelijk verstelbaar voor 6 ergonomische laptopposities
5. 3D fenomenaal koelsysteem
6. Vergezeld van 80 ° C hittebestendige en residuvrije plakstrips die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en weer op andere laptops kunnen worden bevestigd

Materiaal:
Metaal
Voorraad: