QUVIO Aluminium Verticale Laptop Standaard - In breedte verstelbaar - Voor elke laptop of Macbook - Verticale stand - Laptop steun - Laptop accessoire - Zwart

27,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over QUVIO Aluminium Verticale Laptop Standaard - In breedte verstelbaar - Voor elke laptop of Macbook - Verticale stand - Laptop steun - Laptop accessoire - Zwart

De voordelen van een QUVIO laptop standaard Een laptopstandaard van QUVIO biedt je allerlei voordelen. Gebruik je je laptop als tweede scherm? Dan kun je hem eenvoudig vastzetten in deze stevig laptophouder. Staat je laptop nog in de geslotenbeeldscherm modus, hij krijgt toch voldoende cooling. ‘Cool’ is de definitie van de laptopstandaard. Door hem in de standaard te zetten voorkom je eveneens dat je er per ongeluk een hete vloeistof overheen gooit en deze manier van opbergen werkt ruimtebesparend.

Specificaties De standaard is gemaakt van aluminium en daardoor zilver/ grijskleurig van uiterlijk. Deze praktische aluminium laptophouder van QUVIO weegt slechts 557 gram en is zilverkleurig. De binnenkant van de laptophouder is van siliconen gemaakt. Dit is gedaan om krassen op je dure apparaat te voorkomen. De houder is verschuifbaar tot de juiste dikte. De afmeting van de steun is 10 x 16,5 x 4,5 cm (lxbxh). Hij staat open voor alles tussen 1,4 cm en 7,3 cm. Je verzet de laptopstandaard door onderaan de moeren los te draaien en te delen te verschuiven. Een klus die met de bijgeleverde hexagonsleutel snel afgehandeld is. Door de laptopstandaard verticaal neer te zetten, maak je het jezelf makkelijker om er kabels in te pluggen of eruit te halen. Kortom, dit is een ideaal gadget waar je veel plezier van kunt hebben. Zeker nu er zoveel mogelijk thuisgewerkt moet worden en je beperkte ruimte hebt, biedt dit apparaat voordelen.

Ook een boek past in de QUVIO laptopstandaard Heb je geen laptop nodig? Gebruik deze stand dan als boekenrek. Hij is strak en modern maar kan ook de klassiekers aan. Hij heeft een modern uiterlijk, maar een klassieker of studieboek past er prima in. Houdt je van koken en maak je regelmatig gebruik van een kookboek of een recept op internet? Dan kun je hem daar heel eenvoudig voor gebruiken in de keuken. Je zet het boek of laptop in de standaard en je kunt regelmatig heel eenvoudig het boek erbij pakken om het recept bestuderen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: