QUVIO Laptop verhoger aluminium Space Grey - Laptopstandaard - 40 x 21 x 5cm - Mogelijkheid voor opbergen toetsenbord en muis - Grijs - Ergonomisch werken

24,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over QUVIO Laptop verhoger aluminium Space Grey - Laptopstandaard - 40 x 21 x 5cm - Mogelijkheid voor opbergen toetsenbord en muis - Grijs - Ergonomisch werken

QUVIO laptopstandaard
De QUVIO laptopstandaard kan de ergonomie van je computergebruik verbeteren op een effeciënte manier. De laptopstandaard is een goede manier om de uren die je thuis (of op kantoor) achter het beeldscherm doorbrengt op een goede manier door te brengen.


Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je je laptop op een goedkope manier kan gebruiken als "desktop". Het is een feit dat vaste computers (desktops) ergonomischer zijn dan laptops. Je gebruikt de verhoger altijd in combinatie met een extern toetsenbord en een muis. Het scherm kan je middels de standaard op een comfortabelere hoogte zetten, waarna je met het externe toetsenbord en de muis de laptop kan gebruiken zoals je een desktop zou gebruiken. Tenslotte kun je het toetsenbord en de muis heel makkelijk opbergen onder de standaard, waardoor het geheel niet veel plaats inpalmt op je werktafel.

Ergonomie
Het uiteindelijke doel van deze standaard is dus om de ergonomie te verhogen - dat is duidelijk. De belasting van je nekspieren bij het klassieke gebruik van een laptop is niet te onderschatten. Zeker op lange termijn kunnen de gevolgen heel nadelig zijn. Het is dus belangrijk om hier aandacht aan te besteden!

Extra informatie
Het product is gemaakt van kwalitatieve aluminium en wordt geleverd in het zwart of lichtgrijs. Uw notebook kan een maximale schermgrootte van 17 inch hebben om van deze houder gebruik te kunnen maken.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: