Zilveren R2B Laptop standaard verstelbaar en opvouwbaar voor laptops en tablets - Laptop plateau - 10-17 inch - Ergonomische werkhouding - Lichtgewicht laptop / tablet steun opvouwbare stand - laptop verhoger - Apple Macbook Pro, iPad, Microsoft, Lenovo,

39,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
R2B
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren R2B Laptop standaard verstelbaar en opvouwbaar voor laptops en tablets - Laptop plateau - 10-17 inch - Ergonomische werkhouding - Lichtgewicht laptop / tablet steun opvouwbare stand - laptop verhoger - Apple Macbook Pro, iPad, Microsoft, Lenovo,

Ben je het zat om na een lange werkdag op de laptop met een pijnlijke rug en stijve nek te eindigen? Maak kennis met onze ergonomische laptopstandaard model "Eindhoven", ontworpen om jouw comfort te verbeteren en de productiviteit te verhogen! Jouw voordelen:

  • Verstelbaar en opvouwbaar binnen enkele seconden
  • Draagt bij aan een ergonomische werkhouding
  • Maar liefst 6 instelhoeken voor optimale kijkhoek en stabiele ondersteuning
  • Een betere kijkhoek ontlast rug en schouders
  • Geschikt voor alle laptops, tablets & notebooks van 10 t/m 17 inch
  • Minimale ruimte nodig, dus ook ideaal voor krappe werkplekken
  • Met beschermend microfiber zakje waarmee je ook je scherm kan reinigen
  • Zeer handig als je vanuit huis werkt en lange dagen moet maken!
  • Een leuk relatiegeschenk
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!
  • Kleur: Zilver
Een Verstelbare en Opvouwbare Laptop Standaard Met laptopstandaard model "Eindhoven" kun je in enkele seconden de ideale kijkhoek kiezen en instellen. Deze laptop standaard is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, waardoor hij perfect is voor onderweg. Draagt Bij aan een Ergonomische Werkhouding Deze laptop standaard is ontworpen met ergonomie in gedachten. Het helpt je om een betere houding aan te nemen, rug- en nekpijn te verminderen en je productiviteit te verhogen. Universeel Toepasbaar Of je nu een 10-inch tablet of een 17-inch laptop hebt, deze laptopverhoger past perfect. Hij is compatibel met alle merken, waaronder Samsung, Acer, Asus, Dell, HP, Compaq, IBM Lenovo, Packard Bell, Toshiba, Medion, Sony, Apple Macbooks, Huawei en meer! Compact en Ruimtebesparend Ondanks zijn stevige constructie neemt deze laptopstandaard minimale ruimte in beslag. Hij is daarom ideaal voor mensen met beperkte werkruimte of die vaak onderweg zijn. Uitstekende Warmteafvoer voor een Koelere Werkervaring Werken met een oververhitte laptop kan niet alleen je productiviteit belemmeren, maar kan ook de levensduur van je apparaat verkorten. Deze laptopstandaard pakt dit probleem aan met een slim en efficiënt ontwerp. De duurzaamheid van R2B De laptopstandaard en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen. 1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze laptopstandaarden. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

Wil je ook van deze voordelen genieten en ergonomisch werken? Plaats dan nu deze laptop standaard "Eindhoven" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B!

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: