Zilveren RX Goods® Verstelbare Verticale Aluminium Laptop & Mobiel Standaard – Table Stand – Tafel & Bureau Steun

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren RX Goods® Verstelbare Verticale Aluminium Laptop & Mobiel Standaard – Table Stand – Tafel & Bureau Steun

Ligt jouw bureau of werkplek altijd vol met spullen waardoor je plek te kort komt? Dan gaat deze verstelbare houder van RX Goods® jou zeker helpen! Deze houder zorgt ervoor dat je verschillende apparaten eenvoudig kan opbergen, zodat je meer ruimte op je werkplek creëert.

Een stevige houder
Een opgeruimde werkplek is het halve werk! In de chaos van vele papieren, notitiebriefjes en apparaten wil jij het liefst het overzicht kunnen behouden. Deze stevige houder gemaakt van aluminium is dan dé oplossing. De houder geeft je de mogelijkheid om vrijwel ieder apparaat dat je niet gebruikt op te kunnen bergen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte op jouw bureau en kan jij op die manier efficiënter te werk gaan.

Geschikt voor ieder apparaat
Het grote voordeel van deze aluminium houder is dat het geschikt is voor een hele reeks aan apparaten. Hierdoor hoef jij niet voor ieder apparaat een losse houder aan te schaffen, maar kan jij met behulp van één houder vrijwel ieder apparaat opbergen. Van smartphones tot aan notebooks en van tablets tot aan laptops.

Eenvoudig verstelbaar
Dankzij een eenvoudig schuifsysteem kan je de houder verstellen naar de gewenste afmetingen. Hierbij is de smalst mogelijke afmeting 1.4 centimeter en de breedst mogelijke afmeting 7.3 centimeter. Op die manier kan bijna ieder apparaat eenvoudig opgeborgen worden. Daarnaast hoef jij niet bang te zijn voor beschadigingen aan jouw apparaten. De rubberen strippen aan de binnenkant zorgen er namelijk voor dat ieder apparaat veilig is opgeborgen!

Voordelen
✓ Geschikt voor smartphone, notebook, tablet en laptop
✓ Beschermend rubber
✓ Makkelijk te verstellen
✓ Makkelijk te verstellen

Specificaties
▪ Merk: RX Goods
▪ Materiaal: Aluminium
▪ Kleur: Zilver

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De verstelbare aluminium houder is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jij altijd een georganiseerde werkplek hebt! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via bol.com en we helpen je graag verder.

Geniet van een opgeruimde werkplek en bestel vandaag nog de verstelbare houder!

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: