Zilveren Urbo Gondel Verstelbare verticale laptopopslagstandaard met ruimtebesparend, antislip, krasvrij ontwerp en kabelbeheersysteem voor laptops, notebooks of tabletcomputers van Apple, Samsung, Acer en meer

26,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Verstelbaar - Zilver VERSTELBAAR

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Urbo Gondel Verstelbare verticale laptopopslagstandaard met ruimtebesparend, antislip, krasvrij ontwerp en kabelbeheersysteem voor laptops, notebooks of tabletcomputers van Apple, Samsung, Acer en meer

✔ RUIMTEMANAGEMENT: Berg je laptop op zonder ruimteverspilling. Deze standaard houdt je laptop verticaal vast. Zo neemt hij minimale ruimte in op je bureau, is hij altijd binnen handbereik én bescherm je hem tegen morsen!
✔ VERSTELBARE BREEDTE: Geschikt voor laptops en notebooks van verschillende breedtes. Van 0.99 mm (0.39") tot 3.8 cm (1.5") voor laptops als bijvoorbeeld Acer Swift 7, HP Spectre, MacBook en meer. Met de bijgeleverde hexagonsleutel kun je de breedte verstellen.
✔ KABELGOOT: Urbo® Met gootjes voor de kabels van de laptop en van apparaten die je erop aansluit. Leg de kabels in de gleufjes en je hebt een rustige, rommelvrije werkruimte.
✔ DESIGN: De gebogen vorm, silicone antislip-matten en rubberen randjes tegen krassen houden je laptop veilig. Dankzij een simpel en stevig ontwerp en een brede basis wiebelt de standaard niet. Het minimalistische design zorgt ook voor een luchtstroom die je laptop koel houdt. Weegt maar 560 g en houdt maximaal 10 kg.
✔ SUPPORT: De Urbo Laptop Standaard is ontworpen in Nederland. Met bijgeleverd hexagonsleutel, welkomstboekje en vriendelijke klantenservice.

Laat je laptop rechtop staan! Want je wil...
• Een nette werkruimte,
• Bescherming tegen morsen,
• Werken in gesloten schelpmodus – beroemd van Apple laptops
• Je laptop opbergen als je ergens anders mee bezig bent. Verticale voordelen
Urbo’s verticale laptopstandaard neemt zo min mogelijk ruimte in op je bureau. Handig als je die ruimte nodig hebt voor 'non-laptop'-zaken. Of misschien deel je je bureau met iemand anders, die ook ruimte nodig heeft. Door je laptop in de Verticale Laptopstandaard te plaatsen blijft hij uit je weg tot je hem weer nodig hebt. Door dik en dun
Of je nu een superslanke of een robuuste laptop hebt – hij past in deze standaard. Met de bijgeleverde hexagonsleutel kun je de breedte bijstellen van 9.9 mm tot 3.8 cm.
Geschikt voor dunne laptops als de Acer Swift 7 of de HP Spectre 13 en dikkere laptops als de Dell XPS 13, MacBook Pro, Razer Blade Stealth en Microsoft Surface, om er een paar te noemen, en alles ertussenin. Specificaties:
Lengte: 21 cm (8.2 inches)
Breedte: 1.7 cm tot 12 cm (0.6 inches tot 4.7 inches)
Verstelbare breedte: 0.99 cm tot 3.8 cm (0.39 inches to 1.5 inches)
Gewicht: 560 g (1.2 oz)
Houdt max gewicht van: 10 kg (22 lbs) Garantie
Geen zorgen met Urbo's werelwijde garantie van 1 jaar (wordt automatisch 2 jaar zodra je de garantie online activeert).

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: