DELL MKS14 USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A Zilver notebook dock & poortreplicator

69,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DELL MKS14 USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A Zilver notebook dock & poortreplicator

Universele connectiviteit met elke laptop

Met een universele USB-kabel kan de Dell monitorstandaard met USB3.0-Dock-connector uw laptop aansluiten op het beeldscherm en de externe randapparaten. U hoeft geen nieuw dock aan te schaffen voor toekomstige nieuwe laptops.

Zorg voor een opgeruimde werkomgeving

Dankzij een geïntegreerde voeding elimineert deze monitorstandaard de noodzaak voor een externe stroomadapter, die een rommeltje kan maken van uw werkomgeving. De DisplayPort, USB en netsnoeren zijn handig geïntegreerd in de standaard, zodat u kunt genieten van een nettere en productievere werkomgeving zonder wirwar van kabels. Dit compacte en efficiënte ontwerp is eenvoudig te installeren en ideaal voor het maximaliseren van uw werkplek.

Meerdere connectiviteitsopties

Met de docking-hub op de voet van de standaard kunt u uw laptop aansluiten op USB-randapparaten en een geheugenkaartlezer via één USB-kabel. Geniet van een werkruimte met drie schermen met uw laptopscherm, een gekoppelde monitor aangesloten via DisplayPort en een tweede externe monitor aangesloten op de voet van de standaard via een HDMI-kabel (niet meegeleverd).

Dankzij de Dell monitorstandaard met USB3.0 dock kunt u een opgeruimde werkruimte met meerdere monitoren creëren met een handige oplaadfunctie voor laptops (voor Dell Latitude en XPS-modellen). De universele USB-compatibiliteit van deze standaard zorgt ervoor dat uw laptop wordt opgeladen en voorziet tegelijkertijd in een efficiënte oplossing voor meerdere schermen.

Uw laptop en andere apparaten aansluiten en opladen

Deze combinatie van monitor- en dockingstation wordt geleverd met USB 3.0-kabel voor Full HD video en data. Sluit uw Latitude- of XPS-laptop of externe USB-apparaten rechtstreeks aan op de hub. Dankzij de geïntegreerde oplaadmogelijkheden is uw Dell Latitude of XPS laptop volledig opgeladen wanneer u deze nodig hebt voor mobiel gebruik. Met tien keer de snelheid en drie keer de kracht van conventionele USB 2.0, kan de BC1.2 USB 3.0-poort met hoge capaciteit ook worden gebruikt om snel uw smartphone of andere mobiele apparaten op te laden.

Volledig verstelbare standaard met de geïntegreerde kabels

Stel uw monitor eenvoudig in op de ideale positie dankzij het volledig verstelbare ontwerp. U kunt het scherm op de standaard 5 graden naar voren en 21 graden naar achteren kantelen en 90 graden in beide richtingen draaien. Het scherm is 115 mm in hoogte verstelbaar.

Compatibel met VESA-monitoren

Deze monitorstandaard is compatibel met Dell Quick Release System en monitoren compatibel met VESA (VESA-plaatadapter niet inbegrepen) van maximaal 27 inch groot en 14,3 kg zwaar.