Zwarte SpeaKa Professional SP-1664324 Monitor-tafelbeugel 3-voudig 33,0 cm (13) - 61,0 cm (24) In hoogte verstelbaar, Zwenkbaar, Roteerbaar

179,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Zwarte SpeaKa Professional SP-1664324 Monitor-tafelbeugel 3-voudig 33,0 cm (13) - 61,0 cm (24) In hoogte verstelbaar, Zwenkbaar, Roteerbaar

Gebruikt u drie monitoren? Monteer ze aan deze stevige bureaustandaard en houd meer ruimte over op uw bureau! Bevestig deze praktische monitorarm eenvoudig aan de achterzijde van uw bureau, hij neemt minimale ruimte in beslag en is bovendien stevig aan uw bureau te schroeven. De monitorhouder is geschikt voor 3 monitoren tot 61 cm (24), met VESA-norm 75 x 75 of 100 x 100 mm.

Pluspunten
+ Zeer stevige monitorarm voor 3 monitors tegelijk
+ Neemt extreem weinig ruimte in op het bureau
+ Houder in hoogte verstelbaar

Minpunten
- De monitorarm wordt ongemonteerd geleverd
- Beeldschermen onderling niet in hoogte verstelbaar

Ideaal voor gamers
Breid uw game-ervaring uit over meerdere monitoren, voor het ultieme, intense gamegevoel. Met deze SpeaKa monitorarm plaatst u drie monitoren op slechts 1 houder. Zo creëert u een perfect panoramisch zicht, ideaal voor gamers. Omdat een ideale opstelling en flexibele kijkhoek belangrijk zijn, zijn alle drie uw monitoren 360° om hun eigen as te draaien. De monitorarmen zijn uittrekbaar tot een breedte van 129 cm. Zo past u de arm vlekkeloos aan op de breedte van uw monitoren, zodat u zich niet hoeft te ergeren aan openingen tussen de beeldschermen. Voor nog meer comfort is de monitorarm is bovendien in hoogte verstelbaar tussen 31,8 en 42 cm.

Ook perfect voor TV's
Gebruik deze monitorhouder ook voor de meeste platte (kleinere) TV's. Check gewoon even de VESA-maat.

Eenvoudige klemmontage
Bevestig de monitorarm met de meegeleverde C-klem in een handomdraai aan uw tafel of bureau (max. 90 mm dik). U hoeft dus geen gaten te boren of een lastige constructie te bedenken. Schuif uw bureau iets van de muur, plaats de klemhouder op de gewenste plek en schroef hem stevig vast.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: