SpeaKa Professional SP-6644612 Secundus Monitor-tafelbeugel 2-voudig 33,0 cm (13) - 81,3 cm (32) Kantelbaar, Zwenkbaar, Roteerbaar

47,99 43,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over SpeaKa Professional SP-6644612 Secundus Monitor-tafelbeugel 2-voudig 33,0 cm (13) - 81,3 cm (32) Kantelbaar, Zwenkbaar, Roteerbaar

Universele monitorstandaard voor een flexibele opstelling van uw monitor op de werkplek. Dankzij de grote kantel- en draaimogelijkheid en de hoogteverstelling krijgt u altijd een optimale kijkpositie.
De monitorhouder is geschikt voor alle monitoren tot 81,3 cm (30) met een standaard VESA-afstand tussen de gaten van 75 x 75 of 100 x 100 mm.

Ideaal voor op kantoor
Beperk u niet tot één enkel beeldscherm: met de SpeaKa Professional monitorstandaard 'SP-6644612 Secundus' bekijkt u tegelijkertijd twee monitoren op slechts één houder.
Van een optimale uitlijning en een flexibele kijkhoek hoeft u niet af te zien, want u kunt de beide monitoren 180° om de eigen as draaien en telkens 45° naar boven en beneden kantelen.

Monitor op ooghoogte
Werken zonder vermoeidheidsverschijnselen, of het nu privé of zakelijk is, vereist naast een juiste zithouding vooral dat u de beeldschermen goed ziet. Met de SpeaKa Professional monitorstandaard 'SP-6644612 Secundus' zet uw bestaande beeldscherm in de ergonomisch optimale positie – geen gedraai meer met uw hoofd en dus geen kans meer op verkrampen.

Vervang uw lelijke TV-standaard
Veel TV's hebben standaarden die niet bij het interieur passen of gewoon niet hoogwaardig eruitzien. Vervang deze standaard gewoon door een nieuwe universele TV-standaard: een sokkel van 8 mm dik gehard glas garandeert hoge stabiliteit en zorgt voor een moderne uitstraling. Dankzij de universele VESA-norm is de steun geschikt voor vrijwel elke TV met VESA-gaten.

Eenvoudige montage - zonder vuil en zonder boren
De universele monitorhouder wordt eenvoudig op het bureau. Het boren van een houder van de stroomtransformator vervalt compleet.

Transportabel
De compacte tafelarm is dankzij zijn formaat snel opgeborgen en kan overal mee naartoe worden genomen.

Diverse montagemogelijkheden
Uitgebreid montagemateriaal wordt meegeleverd. Zo kunt u er zeker van zijn dat de houder aan elke tafel kan worden bevestigd, zonder dat u andere accessoires moet kopen.