Zwarte StarTech.com Monitorstandaard monitor arm montagebeugel extra breed 65 cm

58,65
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte StarTech.com Monitorstandaard monitor arm montagebeugel extra breed 65 cm

Monitorstandaard | dmv een beugel aan bureau te bevestigen | geschikt voor monitoren tot wel 34"

Maximaliseer uw werkruimte en verstel uw computerscherm in hoogte met deze monitorstandaard die dmv een beugel bevestigd kan worden aan de rand van uw bureautafel (maximale dikte 33 cm). Door deze monitorstandaard — die ook gezien kunt worden als een beeldschermverhoger/monitorbeugel/monitorarm — wordt er ruimte vrijgemaakt en u beschikt dan ook over een extra breed, maar compacte monitor plank waarop werk- of bureau accessoires geplaatst kunnen worden. Verder past de aantrekkelijke zwarte afwerking perfect bij uw kantoordecor.

Extra werkruimte

Geniet van een georganiseerde, nette werkruimte met deze ruimtebesparend monitorstandaard, 65 x 26 cm. De extra breed monitor plank biedt voldoende ruimte voor uw beeldscherm en bureau accessoires. Maak gebruik van de grote ruimte eronder voor o.a. toetsenbord en zorg ervoor dat alles binnen handbereik is.

Stabiele ondersteuning van uw scherm

Met de sterke basis en stevige platform ondersteunt de dmv een beugel te bevestigen monitor plank één scherm tot wel 34", met een maximumgewicht van 20 kg. U kunt de monitorstandaard ook gebruiken om uw laptop of printer hoger te plaatsen om ruimte (waar ze normaliter staan op uw bureau) vrij te maken. De geïntegreerde kabelgoten houden kabels georganiseerd bij elkaar en uit het zicht.

Snelle en eenvoudige installatie

Deze monitorstandaard kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd: de C-klem kan gemakkelijk aan bureaubladen met een dikte tot 33 mm worden bevestigd. Het is een geweldige ruimtebesparende oplossing zonder uw bureautafel of werkblad permanent te moeten aanpassen.

De MNRISERCLMP heft 5 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Door deze monitorstandaard te gebruiken die in hoogte verstelbaar is (tot 13 cm), maakt u wat ruimte vrij op uw bureautafel
- Stevige monitorstandaard die dmv een beugel eenvoudig kan worden bevestigd aan de rand van een bureaublad (maximale dikte 33 mm) — waaronder bureautafels, tafels, werkbladen en andere platte oppervlakken
- Ondersteunt computerschermen tot 34 inch met een maximaal gewicht van 20 kg