Bruine QUVIO Monitorstandaard / Monitorverhoger / Monitorstandaard verhoger / laptopstandaard / laptopverhoger - Bamboe

49,95
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine QUVIO Monitorstandaard / Monitorverhoger / Monitorstandaard verhoger / laptopstandaard / laptopverhoger - Bamboe

Een stijlvolle oplossing om ergonomisch te werken Als je dagelijks achter je laptop of PC aan het werk bent, weet je hoe belangrijk het is om de juiste werkhouding te hebben. Als je dit niet hebt, kun je al snel last krijgen van je nek of rug. Een goede stoel is hier belangrijk voor, maar ook de juiste kijkhoek voor jouw computer speelt een grote rol. Zoek jij een manier om jouw werkplek, thuis of op kantoor, te verbeteren? Dan is een monitorstandaard een goede investering. Deze is niet alleen handig om je monitor op te plaatsen, maar kan ook prima als laptopstandaard dienen. Zo kun jij altijd eenvoudig ergonomisch werken. Dit exemplaar van QUVIO is gemaakt van duurzaam bamboe en zal jouw zithouding verbeteren en werkplezier verhogen.

Specificaties

  • Gemaakt van duurzaam bamboe
  • Afmetingen geheel: 23 x 51 x 9,5 cm (lxbxh)
  • Afmetingen werkblad: 23 cm x 32 cm (lxb)
  • Lichtbruin met stijlvolle houtnerf
  • Geschikt voor PC, iMac of laptop
  • Ergonomisch werken door een betere kijkhoek voor jouw monitor of laptop

Ergonomisch werken in stijl Natuurlijk is het erg belangrijk om ergonomisch te werken, maar het oog wil ook wat. Gelukkig ziet deze monitorverhoger er erg stijlvol uit. De nerf in het hout geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Dit past bij elke thuiswerkplek en op elk kantoor. De laptopverhoger is netjes en glad afgewerkt, waardoor het erg comfortabel is om ermee te werken. Bamboe producten zijn bovendien milieuvriendelijk en gaan lang mee.

Universeel voor elke werkplek Deze bamboe monitorstandaard is universeel te gebruiken. Het maakt dus niet uit of je een PC, iMac of laptop gebruikt, het past altijd. Zo is deze verhoger geschikt voor iedereen. De kijkhoek van je laptop of monitor wordt direct verbeterd en jij hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw houding. Dat maakt werken achter de computer direct een stuk relaxter.

Materiaal:
Bamboe
Maat:
Standaard
Voorraad: