Zwarte Luntifico Anti Nekpijn Hangmat - Hoofd Kussen - Nekpijn verhelpen - Schouderpijn - Inclusief massage roller - Inclusief 3d oogmasker - Stijve nek - Nek kramp - Bevordert bloedcirculatie

43,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Luntifico Anti Nekpijn Hangmat - Hoofd Kussen - Nekpijn verhelpen - Schouderpijn - Inclusief massage roller - Inclusief 3d oogmasker - Stijve nek - Nek kramp - Bevordert bloedcirculatie

Heb jij ook wel eens last van die kleine vervelende pijntjes rondom de nek, schouders en rug? Wij bieden je de oplossing! De nek hangmat is een uitvinding die ontstaan is uit noodzaak, de hangmat geeft een nieuwe dimensie aan het verhelpen van die vervelende pijntjes en helpt je bovendien ontspannen!

Voordelen van onze nek hangmat
✅ Bevordert de bloedcirculatie
✅ Verhelpt effectief pijntjes bij dagelijks gebruik
✅ Helpt je ontspannen na een stressvolle dag
✅ Inclusief accesoires

Verhelp pijntjes!
De hangmat duwt voorzichtig het hoofd weg van de nek, dit noemen we ook wel cervicale tractie. Cervicale tractie helpt je ontspannen, verhelpt pijntjes in de rug en nek en verbetert de bloedcirculatie.

Comfort
Het gedeelte van de hangmat waar u met uw hoofd ligt, is gemaakt van traagschuim. Traagschuim is een erg zachte stof en biedt je goede ondersteuning en comfort.

De hangmat
De hangmat komt in een handig zakje. Hierdoor kan je de hangmat en accesoires gemakelijk vervoeren naar een andere plek. U bent dus niet locatie afhankelijk!

Inclusief massageroller
De hangmat komt met een massageroller. Deze massageroller kan gebruikt worden om verschillende spiergroepen te masseren. Hiermee bevorder je de bloedcirculatie en ga je pijntjes tegen. De roller is klein en compact en kan gemakkelijk meegenomen worden evenals de hangmat zelf. Het is allemaal samen verpakt in een zakje. (zie productafbeelding)

Inclusief 3d oogmasker
Ook hebben wij een 3d oogmasker toegevoegd aan ons product. De unieke 3d vorm zorgt ervoor dat de ogen vrij kunnen bewegen in het oogmasker, ideaal voor de make-up dragers!

Hoe te installeren
Zie de laatste productafbeelding.

Bestel vandaag de nek hangmat en geniet van een ontspannen leven!