Reh4Clinic Lendekussen

32,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Reh4Clinic Lendekussen

Reh4Clinic Lendekussen
Het lendekussen zorgt ervoor dat u comfortabel en ergonomisch zit. Het in Europa geproduceerde lendekussen van Reh4Clinic behoort tot de beste in zijn klasse. Het zitten met een lendekussen in uw onderrug zorgt ervoor dat u zit in een betere houding. Een rugkussen of lendesteun zorgt ervoor dat u ergonomisch zit hiermee voorkomt u rugpijn en zit u comfortabeler. Vanuit de fysiotherapie en ergonomie wordt een lendekussen aangeraden om rugklachten te voorkomen en te bestrijden.

Lendekussen
Het lendekussen is speciaal ontwikkelt ter behandeling en preventie van rugklachten en rugpijn. Het lendekussen biedt optimale ondersteuining aan uw wervelkolom en zorgt ervoor dat u in de juiste houding gaat zitten. Het lendekussen vult de lege ruimte tussen uw rug en de stoel op. Dit zorgt ervoor dat u met een holle rug gaat zitten in plaats van een bolle, doorgezakte rug waardoor u rugklachten kunt krijgen. Dit lendekussen is uitermate geschikt om te gebruiken in een bank, bureaustoel, rolstoel, eetkamerstoel of in de auto.

Wanneer gebruikt u een lendekussen?
Rugklachten onstaan vaak door een verkeerde zithouding. Bij de meeste zithoudingen wordt de lendeholling (lumbale lordose) sterk verminderd en slaat de houding van de rug om in een bolle houding (kyfose) met een doorgezakte onderrug. Door deze verkeerde positie wordt het achterste deel van de tussenwervelschijf, met name de kraakbeenring om de kern (nucleus) belast. Hierdoor kunnen verschillende rugklachten ontstaan.

Dit comfortabele lendekussen weerspiegelt de vorm van de lumbale wervelkolom en geeft daardoor de juiste ondersteuning aan uw onderrug. Het kussen is geschikt voor iedereen met rugklachten en rugpijn.

Kenmerken
- Het lendekussen is gemaakt van duurzaam polyurethaanschuim waardoor het kussen slijtvast is
- Het lendekussen is voorzien van een katoenen hoes, deze is gemakkelijk om en af te doen. Gaat niet irriteren bij langdurig gebruik
- Afmetingen: 21 x 31 (Hoogte x Breedte)
- Omtrekriem sluit met een gesp
- Garandeert verlichting van uw klachten bij dagelijks gebruik