Grijze Urbo Ergonomische Onderrugsteun - Postuur/Houding

61,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Urbo Ergonomische Onderrugsteun - Postuur/Houding

✔ DUBBELE STEUN: Flexibele steun met 2 vleugels. Beweegt mee met je rug als je gaat verzitten. Voor stevige, evenwichtige steun, ook als je urenlang zit. Dynamische, ergonomische rugsteun die ook de lendenwervels ondersteunt.
✔ 2- GELAAGD SYSTEEM: De meshvleugels en het schuimrubberen kussen werken samen voor optimale balans tussen kracht en flexibiliteit. Helpt tegen chronische rugpijn, ischias en hernia. Verbetert het postuur en steunt de gehele rug.
✔ SPECIAAL VOOR BUREAU-ATLETEN: Verzorgt de gehele rug met 5 hoogteniveaus. Stel de hoogte bij voor comfortabele steun aan de 5 regionen van de wervelkolom: cervicaal, thoracaal, lumbaal, sacraal en het staartbeen. Steunt ook spieren, pezen en bindweefsel.Voor de bureau-atleet die moet jongleren met deadlines, doelen en efficiëntie.
✔ MULTIFUNCTIONEEL: De verstelbare band met gesp is ontworpen zodat het onderrugkussen gebruikt kan worden in bureaustoelen, op de bank, in de auto en op gewone stoelen. Waar je ook zit, de steun helpt je aan een rechtere rug en een gezonder postuur.
✔ WE STEUNEN JE: Bij de Urbo® Onderrugsteun krijg je een welkomstboekje en kun je gebruik maken van vriendelijke klantenservice. Wil je meer informatie over je rugsteun? Neem contact op, we help je graag.


Een natuurlijk gevormd kussen met flexibele vleugels voor optimale ondersteuning van de rug. Voor een gezonde houding Volgens Cornell University Ergonomics Web heeft 50% van de geïndustrialiseerde wereld rugklachten. De meeste van deze klachten komen door slecht ontworpen stoelen. Je kunt dus altijd goed exra ondersteuning voor je rug gebruiken. De Urbo® rugsteun zorgt voor een gezonde houding dankzij het gevleugelde design en het schuimrubberen kussen. Hij ondersteunt de lordose (de natuurlijke kromming helemaal onderaan de rug) en vult de ruimt tussen je onderrug en je stoel. Postuur en meer Met zijn dynamische mechanisme zorgt de rugsteun voor:
• Het makkelijk behouden van een gezond postuur
• Sterkere onderrugspieren
• Sterkere spierondersteuning
• Gezonde plaatsing van de rug en de heupen Er zijn verschillende hoogteniveaus voor verschillende lichaamstypes. Dus je kunt er zeker van zijn dat je rug altijd ondersteund wordt, hoe lang je ook in je stoel zit en ongeacht je lengte. Pijnloos zitten Volgens de American Physical Therapy Association hebben 54% van de mensen met pijn in de onderrug werk waarbij ze het merendeel van de dag zitten. Een van de makkelijkste manieren om onderrugpijn te voorkomen is met een stevig, verstelbaar steunkussen. Goede ondersteuning voor de rug verminderd de druk op de ruggenwervels en het bindweefsel. Hierdoor kun je pijnloos zittten en je werk achter je bureau doen. Specificaties Hoogte: Min 40 cm (15.7 inches), Max 47.5 cm (18.7 inches)
Gewicht: 1.23 kg (2.7 lb)
Materiaal: Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) plastic, schuimrubber, polyester Garantie
Geen zorgen met Urbo's wereldwijde garantie van 1 jaar (wordt automatisch 2 jaar zodra je de garantie online activeert).