AA Commerce Universele Verstelbare Laptop, Tablet & Ereader / Boek Standaard - Tafel Stand Houder Voor iPad Macbook

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over AA Commerce Universele Verstelbare Laptop, Tablet & Ereader / Boek Standaard - Tafel Stand Houder Voor iPad Macbook

Universele, ultracompacte standaard geschikt voor vrijwel alle laptops, tablets & ereaders. Tevens geschikt voor het als standaard voor uw (kook)boeken!

Deze universele tablet standaard heeft een mooi minimalistisch design en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Met deze houder, die zowel in breedte als hoogte als helling versteld kan worden, kunt u uw tablet, laptop of ereader eenvoudig in de voor u meest ideale positie plaatsen. Hierdoor heeft u uw handen vrij en kunt u comfortabel films kijken, een ebook of recept lezen, of Skypen met familie. De stand is volledig inklapbaar en dankzij het compacte formaat extreem draagbaar. Zo kunt u de houder eenvoudig in ieder (hand)tas meenemen en ook tijdens bijvoorbeeld een vlieg- of busrit gebruiken op de uitklapbare tafeltjes van de stoelen.

Dankzij de met antislip-rubber uitgevoerde poten en achterzijde staat deze als een huis en wordt uw device ook solide vastgehouden in de standaard.

De tablet of e-Reader is zowel liggend in toetsenbordpositie, als rechtopstaand (in portraiten landschapmodus) te gebruiken in deze standaard.

Specificaties:
Geschikt voor: universeel, geschikt voor alle laptops, ereaders & tablets t/m 17 inch
Verstelbare hoogte: 120-215 mm
Verstelbare breedte: 0-400mm
Verstelbare helling: 120-215 mm
Afmetingen Ingeklapt: 230x130x15mm (lxbxd)
Materiaal: Aluminium / Antislip Rubber