Witte Bravour Tablet floor stand model Meglio for 9-11.1i tablets portrait/landscape/cable integration/Pwdr coated metal stand in white acrylic tablet holder in white

335,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Bravour Tablet floor stand model Meglio for 9-11.1i tablets portrait/landscape/cable integration/Pwdr coated metal stand in white acrylic tablet holder in white

Luxe tablet vloerstandaard met witte cassette en wit statief, afsluitbaar, kabel te integreren, stabiel. Hoogwaardige acrylaat tablet houder voor iPad en Tablet PC.

Tablet vloerstandaard Meglio
Witte voetplaat en staander gecombineerd met een witte tablet houder.
Deze luxe tablet vloerstandaard heeft een chique acrylaat tablet houder en is uitermate geschikt voor het gebruik in openbare ruimtes. De tablet kan diefstalveilig geplaatst worden in de draaibare en vandalisme proof houder. De tablet kan eenvoudig in de houder geschoven wordendoor het unieke " Slip & Slide" principe. De houder wordt gesloten door middel van een sluitblok afgesloten door diefstal veilige chique boutjes. De oplaadkabel wordt onzichtbaar door de standaard naar de vloer geleid. Het draadloze signaal als ook het geluid wordt niet gestoord door de houder.
Cassette is ook leverbaar in wit, zwart, rood en hout. De houder is er in drie maten: 7 en 8 inch, 9, 10 en 11 inch, 12 en 13 inch en 21,5 inch tablets!

Specificaties
Afmeting voet (mm)
350 x 350 x 4

Afmeting cassette 9-11 inch tablets (mm)
350 x 290 x 22

Hoogte totaal (mm)
1070 - 1200

Max. Afmeting (Inch)
9 tot 11.1 inch

Kleur
Wit