Vogel´s TMS 1050 Tablethouder Geschikt voor merk: Universeel 17,8 cm (7) - 30,5 cm (12)

50,99 42,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Vogels,   Shop4,   Vogel´s
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Vogel´s TMS 1050 Tablethouder Geschikt voor merk: Universeel 17,8 cm (7) - 30,5 cm (12)

Inhoud pakket Tablet autohouder Tablet dashboardbeugel Levenslange garantie Vogel’s tablet houders Vogel’s heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van tv-beugels. Tegenwoordig ontwerpt Vogel’s ook tablethouders. Dezelfde expertise heeft voor deze stevige tablet houders gezorgd. Ook dit model heeft een CES award gewonnen in Amerika. Dit is een gerenommeerde prijs in de consumentelektronica-wereld. Terug naar het dashboardpakket voor tablets. Dit pakket bevat een tablet autohouder en een dashboardbeugel. Er zit geen gereedschap bij om de houder mee te bevestigen, omdat deze simpelweg niet nodig is. Lees hier meer over in de volgende alinea.
Hoe bevestig je deze tablet houder?
Deze dashboardhouder voor je tablet is heel simpel middels een sterke zuignap te bevestigen aan je raam of dashboard. De zwarte schijf die bijgeleverd wordt is bedoeld voor het bevestigen van je houder aan je dashboard. Simpel maar stevig. Nog vragen? Bel dan naar 024-8451321 of mail naar klantenservice@shop4.nl. Ook via Facebook of Twitter zijn wij iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

De tablet houder auto zorgt voor gemak! De tablet houder auto zorgt voor veilige situaties in je auto. Gebruik je de GPS-functie van je tablet? Dan is het handig als de bijrijder niet de hele rit je tablet moet vasthouden, zodat hij of zij de tablet naar je toe kan draaien. Je kan je tablet simpelweg in de houder plaatsen en dan kan je zelfs als je alleen in de auto zit uit de voeten met je tablet. Zonder gevaarlijke situaties te veroorzaken natuurlijk. Tegenwoordig gebeuren er vaker dan wij denken ongelukken door het gebruik van je tablet of smartphone tijdens het autorijden. Met de tablet houder auto van Vogel’s kan je dit risico verminderen en genieten van een veilige autorit. Bekijk de video voor verschillende situatieschetsen.

Een universele tablet houder voor alle tabletmerken De stijlvol ontworpen tablet autohouder van Vogel's is geschikt voor alle tablets van 7 t/m 12 inch (15 - 22 cm) en 5 mm t/m 13 mm dik. De steun maakt gebruik van Vogel's RingO-bevestigingssysteem dat gemakkelijk aan de dashboardbeugel kan worden geklikt.