SmartZzz Ipadkussen grijs- tabletkussen - ipadhouder - tablethouder - tabletstandaard - ipadstandaard - telefoonhouder

27,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SmartZzz Ipadkussen grijs- tabletkussen - ipadhouder - tablethouder - tabletstandaard - ipadstandaard - telefoonhouder

Heerlijk op de bank je favoriete serie kijken, op social media zitten, websurfen of op bol.com jouw favoriete producten zoeken. Wat is er dan fijner om jouw tablet of ipad niet vast te houden, maar ontspannen op het kussen te leggen. De driehoekvorm zorgt ervoor dat het beeldscherm in de juiste hoek staat voor optimaal zicht. En losse koptelefoon, oplader of andere spullen passen perfect in 1 van de 4 vakken op de achterzijde van de tablethouder. Ook aan het toetsenbord is gedacht. De ipadhouder kan uitgerold worden zodat er ruimte ontstaat voor een toetsenbord.

Handen vrij
Wat je ook op jouw ipad wil doen, dankzij het kussen heb je jouw handen altijd vrij. Het kussen kan overal stevig neergezet worden en kan natuurlijk ook een steun zijn voor andere producten. Wat dacht je van dat heerlijke recept in jouw kookboek? Dankzij het ipadkussen kan het boek mooi rechtop staan en heb jij jouw handen vrij om het heerlijke taartje te maken.

Stevig en perfect zicht op het beeldscherm
De foam in het kussen zorgt ervoor dat jouw tablet stevig staan. De driehoekige vorm geeft jouw mooi zicht op het beeldscherm. Of je het kussen nu op schoot hebt, op de badrand, op de bank, op tafel of jouw aanrecht je hebt altijd goed zicht.

Vies geworden? Gewoon wassen
Het ipadkussen is gemaakt voor 100% katoen en is dus goed te reinigen. Gewoon de rits openen en de vulling verwijderen om vervolgens het kussen te wassen of behandelen met vlekkenverwijderaar.