Antraciet-grijze Lesli Living Lesli Voetenbank 'Soho Forte' 50 x 53cm

189,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Tuinexpress.nl


Merk:
Kleur:
Antraciet grijs Donkergrijs Donkergrijs/Antraciet Grijs

Binnen 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD, PostNL en DGL

Over Antraciet-grijze Lesli Living Lesli Voetenbank 'Soho Forte' 50 x 53cm

De Outdoor Living - Voetenbank Soho Forte biedt een briljante toevoeging aan de Soho Forte serie. Deze veelzijdige voetenbank is perfect om je vermoeide voeten op te laten rusten terwijl je geniet van ontspanning op je stoel. De mogelijkheden met deze voetenbank zijn eindeloos, niet alleen als voetenbankje, maar zelfs groot genoeg om tijdelijk plaats te nemen als er tekort aan zitplekken is. Het solide frame van deze voetenbank is gemaakt van aluminium, waardoor het niet alleen ongelooflijk stevig is, maar ook opvallend licht in gewicht. Het geeft daarnaast een prachtige uitstraling die niet mag worden vergeten.

Op de top van deze voetenbank zit een luxueus zacht kussen vervaardigd uit Olefin stof. Hierdoor is het kussen goed bestand tegen vuil en vocht en vereenvoudigt het schoonmaakproces aanzienlijk. Kortom, dit is werkelijk een fantastische aanvulling voor jouw tuinset! ProductspecificatiesMateriaal frame: Aluminium en Wicker
Kleur aluminium frame: Antraciet
Kleur wicker: Grijs - Antraciet
Materiaal kussen: Olefin
Kleur kussen: Mat Antraciet
Gemonteerd bij levering: Ja
Afmetingen Outdoor Living - Voetenbank Soho Forte 50x53x42cm
Lengte: 50 cm
Breedte: 53 cm
Hoogte: 42 cm

Heb je nog een vraag over de Outdoor Living - Voetenbank Soho Forte? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: